Kia Motors Sverige och Ejies bil

 

Kia – tredje största bilmärke i Sverige

Det finns så många anledningar att köpa en Kia – och listan med argument växer ständigt: Prisbelönt design, modern teknik, hög säkerhet, brett modellutbud, låg ägandekostnad och en marknadsledande 7-årig nybilsgaranti från fabrik.

Framgångsrikt designkoncept

 • Snygg och tilltalande design

  Kias designchef Peter Schreyer är en av fordonsindustrins mest respekterade. Han är skaparen av Kias framgångsrika designkoncept, och ligger även bakom både Audis och Volkswagens mest framgångsrika koncept och modeller.

  Prisbelönt design

  En av Kias internationella målsättningar sedan 2005 har varit att ha en slagkraftig design. Satsningen har gett resultat och de flesta av våra modeller har vunnit flera prestigefyllda internationella designpriser.

Avancerad teknologi

En ny standard

Kia erbjuder den senaste tekniken inom många områden, och många finesser ingår som standard även i de mindre bilarna. Som en del i vårt omfattande miljöarbete, erbjuder vi även el- och hybridbilar.

 • Ökad komfort och säkerhet

  Upptäck Kias smarta funktioner som underlättar både din vardag och fritid. Några exempel; autobroms, smart självparkeringssystem, filövervakningssystem och TomTom-navigation med internetuppkoppling.

 • Upptäck ”DRIVE WiSE”

  Våra olika system för förarassistans benämns sammantaget med ”DRIVE WiSE”. Dessa innovativa system fokuserar på ökad säkerhet och komfort. Här ingår funktioner som t ex autobroms, filövervakningssystem och dynamiska kurvljus.

 • Alternativa bränslen

  Elbil eller hybrid, Kia har alternativet för dig. Kia Soul EV är en elbil med djärv design och hög komfort. Kia Niro och Optima Plug-in är två olika hybrider som stärker Kias ”gröna” bilfamilj.

Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik

När en ny Kia rullar ut från fabriken är det en unik bil som ser dagens ljus. Varje del av tillverkningsprocessen är noggrant övervakad. Detta är förmodligen en av hemligheterna till att Kia är ett av de bilmärken som har minst maskinskador i Sverige*. Faktum är att vi är så petiga i tillverkningen att vi ger våra bilar hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vår garanti ska inte likställas med olika försäkringslösningar som erbjuds i branschen. I dessa står oftast ett försäkringsbolag som garant för eventuella garantiåtaganden och villkoren är ofta fler och mer komplicerade än en fabriksgaranti.

Nybilsgarantin är alltså ingen försäkring som du betalar extra för, den gäller från fabrik och är knuten till bilen även om den byter ägare. Detta betyder att andrahandsvärdet är högre då det ofta är garanti kvar på en bil från Kia, om du skulle vilja sälja den vidare efter några år.
* (Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2015)

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 07.00-17.00
Fredag 07.00-16.00

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 07.00-16.00
Måndag-Torsdag 07.00-17.00
Fredagar 07.00-16.00

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar: 09.00 - 18.00
Lördagar och Söndagar: Stängt
Vardagar: 07.00-16.15
Lördagar och Söndagar: Stängt